1. Termeni

În continuare, sunt prezentate condițiile în care IMOHUB NETWORK S.R.L. vă pune la dispoziție serviciile prezentate pe site. Aceste condiții pot fi modificate de noi la anumite intervale, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor.

Prin acceptarea acestor termeni și condiții, acceptați condițiile de mai jos și sunteți de acord ca acest lucru are valoarea unui contract (conform Legii 365/2002), acceptat în mod tacit, între Dvs. și IMOHUB NETWORK S.R.L. (desemnat în continuare ca Furnizor).

Prin Client este desemnat orice persoană fizică sau juridică care se angajează într-o relație comercială cu imohub.ro si IMOHUB NETWORK S.R.L.

2. Aplicare

Urmatoarele condiții comerciale, fixează cadrul legal între imohub.ro și clienții care comandă servicii din platforma imohub.ro.

Eventualele condiții comerciale suplimentare ale clientului, care diferă de condițiile care fac obiectul acestui text, nu au valabilitate.

3. Contractul de prestări servicii

Prezentul contract se încheie ca urmare a exprimării acordului dumneavoastră de voință asupra următorului contract privind prestarea serviciilor de către Furnizor pe Platforma de Imobiliare imohub.ro (denumit în continuare „Contract”):

3.1. Obiectul contractului

Obiectul prezentului Contract îl reprezintă prestarea de către Prestator a următoarelor servicii în legătură cu publicarea de anunțuri privind vânzarea și/sau închirierea de proprietati pe Platforma de Imobiliare a Furnizorului și cu producerea de continut fotografic 360°, producerea de materiale video și prezentare a proprietaților:

 • Servicii de publicare anunțuri prin intermediul pachetelor de anunțuri atât pentru persoane fizice(proprietari) cât și pentru persoane juridice(agenții imobiliare)
 • Servicii Extra de creare și publicare a tururilor virtuale prin fotografiere 360°
 • Servicii Extra de productie a prezentărilor video a proprietaților

Vezi ANEXA pentru detaliile și prețurile fiecărui serviciu.

3.2. Durata contractului

Contractul intră în vigoare la data activării Serviciului și produce efecte pentru o perioadă calculată de la data activării Serviciului, conform ANEXA.

4. Prețuri

Informațiile despre servicii și prețuri sunt prezentate sub rezerva erorilor de redactare. ImoHub.ro își rezervă dreptul de a modifica prețurile la serviciile din ofertă. Pentru calculul facturilor, se vor lua în considerare prețurile afișate în ziua efectuării comenzii.

5. Termen de plată

Activarea Serviciului pentru perioada aferentă pachetului pentru care Clientul a optat va fi realizată sub condiția achitării valorii aferente pachetului.

6. Plata

ImoHub.ro vă oferă 3 modalități de plată:

 1. Plata cu card-ul
  Plata se face printr-un procesator de plăți online din România
 2. Plata prin Transfer Bancar / Ordin de Plată
  Dupa confirmarea comenzii, vă trimitem factura prin email și puteți efectua plata prin transfer bancar
  Titular cont: S.C. IMOHUB NETWORK S.R.L.
  RO 16 INGB 0000 9999 0856 7372
  Banca ING Bank, Suc. Târgu Mureș
  În cazuri excepționale ne rezervăm dreptul de a cere plata integrală sau parțială în avans.
 3. Plata prin SMS
  Plata se face printr-un procesator de plăți online din România
  Tariful aferent pentru fiecare anunț postat va fi evidențiat pe factura emisă de operatorul de telefonie mobilă sau scăzut din creditul cartelei, după caz.
 4. PayPal
  Plata se face prin procesatorul de plati PayPal

7. Cerințe privind conținutul și aspectul anunțurilor

7.1 Este permisă publicarea unui singur Anunț pentru o proprietate. Un Anunț nu poate fi publicat de mai multe ori de același Client care face referire la aceași proprietate.

7.2 Pentru a publica un Anunț sunt necesare anumite informații. Cel puțin o fotografie, locația aproximativă, și datele obligatorii care vor fi cerute la adăugarea Anunțului.

7.3 Conținutul anunțurilor trebuie să reflecte în mod corect proprietatea, locația să fie aproximativă, imaginile adăugate să fie și să aibă legătură cu acea proprietate. De asemenea toate informațiile introduse trebuie să fie complete și corecte proprietății vizate.

7.4 Nu este permisă postarea de către Client a niciunui fel de text, anunț sau alte informații pe fotografiile care prezintă proprietatea, în special postarea numerelor de telefon și a adreselor paginilor web ale altor terți, singura excepție permisă fiind includerea pe fotografia care prezintă proprietatea a unui simbol al Clientului sub forma unei inscripționări. În același timp, Furnizorul poate include pe oricare dintre fotografiile făcute și create de acesta, care prezintă proprietatea o inscripționare cu denumirea Platformei de Imobiliare, cu scopul de a asigura fotografia respectivă împotriva utilizării ei neautorizate de către o tertă entitate.

7.5 Toate fotografiile introduse de către Client trebuie să fie autorizate și să nu fie gravate de drepturi ale altor terți, în special de drepturi de proprietate intelectuală ale unor terți.

7.6 Prețurile specificate în Anunțuri trebuie exprimate la valoarea cu TVA, fără a include alte taxe sau impozite. Nu sunt admise spre publicare Anunțuri care conțin prețuri considerate neserioase de către Furnizor (de ex. prețuri mult inferioare pieței/statisticilor aflate la dispoziția Furnizorului). Alte prețuri, taxe sau comisioane se pot include în descrierea anunțului.

7.7 Conținutul Anunțului, inclusiv al fotografiilor atașate acestuia, nu poate incălca prevederile legii, drepturile terțelor persoane (inclusiv drepturile de proprietate intelectuală și dreptul la viată privată), bunele practici și dispozițiile acestui Contract. Anunțul nu poate avea un conținut ofensator, vătămător, abuziv, ilegal, amenintător, hărtuitor, defăimător, obscen, pornografic, calomnios, discriminatoriu, ostil, care deteriorează imaginea Platformei de Imobiliare sau care induc în eroare sau conțin oferte inselătoare. Clientul se va asigura că niciun Anunț publicat nu va conține: acte de concurentă neloială, link-uri către alți prestatori de servicii sau către website-uri ale unor terți, oferte pentru bunuri sau servicii a căror vânzare sau prestare este ilegală, date cu caracter personal care identifică sau pot conduce la identificarea unei persoane în lipsa acordului expres al acesteia, viruși sau alte tipuri de fișiere, coduri sau programe menite să intrerupă, distrugă sau să limiteze funcționalitatea oricăror componente software sau hardware, adrese de e-mail inselătoare sau inexistente.

7.8 Nu este permisă postarea de către Client a unui Anunț care conține o ofertă de achiziționare/cumpărare (în loc de vânzare), reducerea semnificativă, ulterioară postării, a prețului de vânzare sau a chiriei ori manipularea cuvintelor cheie (introducerea în titlul sau descrierea Anunțului de cuvinte cheie care nu au legătură cu proprietatea).

7.9 Este interzisă includerea în titlu sau în descrierea anunțului a adreselor de pagini web pe care se desfăsoară o activitate similară / concurentă cu Platforma de Imobiliare imohub.ro.

7.10 Clientul este singurul responsabil pentru conținutul Anunțurilor. Furnizorul nu verifică Anunturile în ceea ce privește corectitudinea sau caracterul complet. Furnizorul nu garantează pentru corectitudinea sau caracterul complet al Anunțurilor.

7.11 Furnizorul nu răspunde în nici un fel pentru contractele de vânzare-cumpărare negociate și încheiate pe baza Anunțurilor publicate pe Platforma de Imobiliare imohub.ro.

7.12 Clienții trebuie să șteargă sau să dezactiveze anunțurile de îndată ce proprietatea din ofertă a fost vândută, închiriată sau nu mai este disponibilă, în cel mai scurt timp posibil.

În situația în care Clientul va utiliza un număr mai mic de Servicii decât numărul de Servicii din pachetul contractat de Client, suma aferentă pachetului contractat nu se va diminua și nu se va returna, Clientul fiind obligat să achite integral valoarea corespunzătoare pachetului de Servicii contractat.

În cazul în care Clientul nu respectă termenii și condițiile Platformei de imobiliare imohub.ro, Furnizorul își rezervă dreptul de a bloca accesul Clientului la Platforma de Imobiliare, pentru un anumit interval de timp sau definitiv în funcție de gravitatea situației.

Dacă nu sunteți de acord cu prevederile din acest set Termeni și Condiții (inclusiv orice actualizare a acestuia), va rugăm să nu utilizați, sau după caz, să încetați utilizarea Site-ului, Aplicației imohub.ro sau a Serviciilor oferite de Noi, după caz.

ANEXA LISTEI DE PREȚURI ȘI SERVICII

Prețurile sunt exprimate în euro, valoarea aferentă în LEI se face în momentul achiziționării unui serviciu la cursul BNR din ziua respectivă, TVA-ul este inclus.

1. Pachete promovare pentru anunţuri individuale
Promovare Zile Preț
FREE* - Gratuit
Standard 7 7 €
15 15 €
30 20 €
Premium 3 10 €
7 20 €
15 35 €

*Ca și proprietar poți publica până la 5 anunțuri FREE(gratuite).


2. Pachete pentru agenţii
Preț Tururi virtuale incluse Anunţuri gratuite Promovare Standard Promovare Premium
Start-Up 30 € 1 15 5 1
Business 99 € 3 50 10 3
Enterprise 249 € 5 120 30 5

Aceste pachete sunt disponibile doar Agențiilor; pot fi cumpărate prin Platforma de Imobiliare imohub.ro. Durata pachetelor este de o lună de la data confirmării plății. De asemenea aceste pachete pot fi suplimentate cu un număr mai mare de tururi virtuale, sau un număr mai mare de promovări. Printr-un contract suplimentar oferit de Platforma de Imobiliare imohub.ro.

Odată cu atingerea numărului maxim de Anunțuri promovate, un Agent/Agenție poate achiziționa separat acel pachet de promovare de la punctul 1 din ANEXA curentă.

*Anunțul va fi promovat pentru numărul de zile definit.


3. Fotografii, tururi virtuale și prezentari video pentru proprietăţi

Oferim servicii extra de, fotografiere, producție a tururilor virtuale prin Fotografiere 360° cât și prezentări video a proprietăților.

Servicii Preț
Fotografiere 2999 €*
Tur virtual 360° 3499 €*
Prezentare video 9999 €*

*Prețul începând cu suma indicată. Oferta va fi făcută de către Furnizor în urma cerințelor și specificaților Clientului.